“Your home 

should tell the story of who you are, and be a collection of what you love” 

— Nate Berkus
 QlrUS1517921472.jpg

VINTAGE DESIGN ART

Mippies interior & styling is een verzamelplek voor liefhebbers van vintage meubelkunst waaronder, jaren 50/60/70 mid century Dutch design, antiek, kunst en unieke vintage vondsten. Wij hebben ook een uitgebreide eclectic collectie Hollywood regency stijl home- accessoires en bijzondere vintage meubelen.

De winkel is gevestigd in het gezellige Modekwartier in Arnhem. De uitgebreide collectie bestaat zowel uit bekende Nederlandse ontwerpers zoals Pastoe, Louise van Teeffelen, Artifort, maar ook zeldzame mid century ontwerpen van Deense desigers. Er wordt ook persoonlijk stylingadvies aangeboden waarbij Mip onder andere woningen, kantoorgebouwen, restaurants en hotels omtovert tot een ruimte om van te dromen.

& MORE

Ben jij op zoek naar een bijzondere locatie in Arnhem met unieke vintage styling en aankleding om te trouwen, vergaderen, en/of een presentatie te geven of zelfs een private diner te organiseren? Dan ben jij bij Mippies interior & styling aan het juiste adres! Er is zelfs de mogelijkheid om hoogstaande catering te realiseren, passend bij het event. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

#mippies